http://www.opstinaostraluka.org/

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

OPŠTINA OŠTRA LUKA UŠLA U PROJEKAT INTEGRISANOG LOKALNOG RAZVOJA (ILDP)

Dana: 24.10.2019. godine

Načelnik Opštine Oštra Luka, gospodin Dragan Stanar potpisao je Memorandum o razumijevanju i Protokol o saradnji između Opštine Oštra Luka i Projekta integrisanog lokalnog razvoja (ILDP). Navedeni program potpisan je u zgradi Ujedinjenih Nacija.

Opširnije...
 

U OŠTROJ LUCI NOVA ULIČNA RASVJETA

Vlastitim sredstvima u iznosu od oko 30.000 KM, Opština Oštra Luka realizuje projekat pod nazivom „Rekonstrukcija dijela ulične rasvjete – zamjena rasvjetnih tijela LED svjetiljkama.

Riječ je o zamjeni starih svjetiljki, jačine od 150 do 250 W koje su bile dotrajale sa čestim kvarovima. O isplativosti ove investicije govori podatak da će ovim projektom biti postavljeno ukupno 165 novih LED svjetiljki jačine 60 W, koje su daleko isplativije i fukcionalnije sa rokom garancije od 3 godine. U ovoj fazi projekta biće izvršena zamjena svjetiljki u ulici Nikole Tesle, Vidovdanskoj, Sanskoj, Srpskoj i Svetog Nikole, te u Mjesnoj zajednici Koprivna.

Opširnije...
 

Javni poziv za dostavljanje ponuda - Hotelske usluge za potrebe Opštine Oštra Luka u 2019. godini

Opština Oštra Luka je putem ovog javnog poziva pokrenula javnu nabavku pod nazivom: „Hotelske usluge za potrebe Opštine Oštra Luka u 2019. godini“. Hotelske usluge koje su predmet ove javne nabavke podrazumijevaju smještaj u Gradu Prijedoru, a odnose se na smještaj zvanica koje dolaze u Opštinu Oštra Luka povodom nekih od manifestacija koje se organizuju u našoj opštini.

Ova javna nabavka spada u postupke dodjele ugovora o uslugama iz Aneksa II. Dio B Zakona o javnim nabavkama.

Opširnije...
 


Strana 58 od 60

Ko je on-line

Imamo 397 gostiju na mreži

Vremenska prognoza

Anketa

Da li ste zadovoljni izgledom sajta?