http://www.opstinaostraluka.org/

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

ОБАВЈЕШТЕЊЕ СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕНЕ ОПШТИНЕ ОШТРА ЛУКА

ДАНА 8. ОКТОБРА, 2017. ГОДИНЕ (НЕДЈЕЉА) У 17:00 ЧАСОВА

ОРГАНИЗУЈЕМО

СВЕЧАНИ ДОЧЕК ИКОНЕ СВЕТОГ АЛЕКСАНДРА НЕВСКОГ ИЗ САНКТ – ПЕТЕРБУРГА (РУСИЈА).

ДОЧЕК ИКОНЕ ЈЕ У ХРАМУ ХРИСТА СПАСИТЕЉА У ОШТРОЈ ЛУЦИ.

НАКОН ДОЧЕКА ИКОНЕ СЛУЖИЋЕ СЕ ВЕЧЕРЊЕ БОГОСЛУЖЕЊЕ, КОЈЕМ ЋЕ ПРИСУСТВОВАТИ ЕПИСКОП БИХАЋКО – ПЕТРОВАЧКИ, ГОСПОДИН СЕРГИЈЕ СА СВЕШТЕНСТВОМ И МОНАШТВОМ.

Opširnije...
 

КОРИСНИЦИ БУЏЕТА – РОК ЗА ДОСТАВЉАЊЕ БУЏЕТСКИХ ЗАХТЈЕВА

У циљу израде Нацрта буџета општине Оштра Лука за 2018. годину сви корисници буџета Општине Оштра Лука по основу грантова – помоћи, субвенција и слично, дужни су да примјеном члана 30., а у складу са чланом 25. Закона о буџетском систему Републике Српске („Службени гласник Републике Српске“, број: 121/12, 54/14, 103/15 и 15/16), сачине свој буџетски захтјев за 2018. годину и доставе га Општинској управи (финансије) општине Оштра Лука путем протокола.

Крајњи рок за достављање буџетског захтјева је 25.09.2017. године.

Opširnije...
 

БИК РОБИ ПОБЈЕДНИК „245.ГРМЕЧКЕ КОРИДЕ“

Традиционалном „245. Грмечком коридом“ која је одржана у недељу, 6. августа, завршено је обиљежавање Илинданских дана у општини Оштра Лука. Пред неколико хиљада љубитеља борбе бикова, кориде и зборовања, надметало се укупно 16 бикова распоређених у двије категорије – средњој и тешкој. У тешкој категорији тријумфовао је бик Роби, власника Милорада Милекића из Мркоњић Града, освојивши новчану награду од 2.000,00 КМ. Титулу најбољег у средњој категорији понио је бик Зимоња, власника Муфида Ћехића из Приједора. Власник је за освојено прво мјесто добио награду у висини од 1.000,00 КМ.

Opširnije...
 


Strana 4 od 36

Ko je on-line

Imamo 8 gostiju na mreži

Vremenska prognoza

Anketa

Da li ste zadovoljni izgledom sajta?