http://www.opstinaostraluka.org/

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta
Novosti

NAJAVA HUMANITARNOG KONCERTA U OŠTROJ LUCI

El. pošta Štampa PDF

Pod pokroviteljstvom Opštine Oštra Luka i u organizaciji Osnovne škole „Desanka Maksimović“, u Oštroj Luci će se u srijedu, 6. novembra 2019. godine održati humanitarni koncert.

U programu će nastupiti Miloš Zec i Orkestar harmonika „Sky Glory“ iz Prijedora. Ulaznica za koncert iznosi 3 KM, a sva sredstva od prodatih ulaznica će biti donirana za liječenje Milice Jeličić i djecu sa Kosova i Metohije.

Poslednje ažurirano petak, 01 novembar 2019 14:14 Opširnije...
 

OPŠTINA OŠTRA LUKA UŠLA U PROJEKAT INTEGRISANOG LOKALNOG RAZVOJA (ILDP)

El. pošta Štampa PDF

Dana: 24.10.2019. godine

Načelnik Opštine Oštra Luka, gospodin Dragan Stanar potpisao je Memorandum o razumijevanju i Protokol o saradnji između Opštine Oštra Luka i Projekta integrisanog lokalnog razvoja (ILDP). Navedeni program potpisan je u zgradi Ujedinjenih Nacija.

Poslednje ažurirano petak, 25 oktobar 2019 10:42 Opširnije...
 

U OŠTROJ LUCI NOVA ULIČNA RASVJETA

El. pošta Štampa PDF

Vlastitim sredstvima u iznosu od oko 30.000 KM, Opština Oštra Luka realizuje projekat pod nazivom „Rekonstrukcija dijela ulične rasvjete – zamjena rasvjetnih tijela LED svjetiljkama.

Riječ je o zamjeni starih svjetiljki, jačine od 150 do 250 W koje su bile dotrajale sa čestim kvarovima. O isplativosti ove investicije govori podatak da će ovim projektom biti postavljeno ukupno 165 novih LED svjetiljki jačine 60 W, koje su daleko isplativije i fukcionalnije sa rokom garancije od 3 godine. U ovoj fazi projekta biće izvršena zamjena svjetiljki u ulici Nikole Tesle, Vidovdanskoj, Sanskoj, Srpskoj i Svetog Nikole, te u Mjesnoj zajednici Koprivna.

Poslednje ažurirano sreda, 21 avgust 2019 06:59 Opširnije...
 


Strana 33 od 33