http://www.opstinaostraluka.org/

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta
Novosti

ОБАВЈЕШТЕЊЕ О ПОДНОШЕЊУ ЗАХТЈЕВА ЗА ИЗДАВАЊЕ ЕКОЛОШКЕ ДОЗВОЛЕ

El. pošta Štampa PDF

РЕПУБЛИКА СРПСКА

ОПШТИНА ОШТРА ЛУКА

НАЧЕЛНИК

ОПШТИНСКА УПРАВА

На основу члана 39. и члана 88. Закона о заштити животне средине („Службени гласник Републике Српске“ број: 71/12 и 79/15), и члана 3. Правилника о постројењима која могу бити изграђена и пуштена у рад само уколико имају еколошку дозволу („Службени гласник Републике Српске“ број: 124/12), Општинска управа, општине Оштра Лука обавјештава заинтересовану јавност:

Poslednje ažurirano ponedeljak, 17 jul 2017 09:39 Opširnije...
 

ПРЕДСЈЕДНИК РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ОДЛИКОВАО ШЕСТУ САНСКУ ПЈЕШАДИЈСКУ БРИГАДУ

El. pošta Štampa PDF

На церемонији у Палати Републике, уприличеној поводом Видовдана, Крсне славе Војске Републике Српске, 27. јуна 2017. године, Предсједник Републике Српске, Милорад Додик уручио је одликовање којом је одликована Шеста санска пјешадијска бригада.

Медаљом Петра Мркоњића, овој бригади признате су заслуге за изузетне подвиге у оружаној борби и допринос у одбрани Републике Српске.

Poslednje ažurirano ponedeljak, 03 jul 2017 09:29 Opširnije...
 

POTVRĐENI IZBORNI REZULTATI ZA ČLANOVE SAVJETA MJESNIH ZAJEDNICA OPŠTINE OŠTRA LUKA

El. pošta Štampa PDF

Opštinska izborna komisija Oštra Luka na današnjoj sjednici donijela je Odluku o utvrđivanju i potvrđivanju izbornih rezultata za članove Savjeta mjesnih zajednica opštine Oštra Luka. Izbori su održani u nedelju, 25.06.2017. godine. Građani su od ukupno 49 kandidata izabrali 42 člana savjeta u 8 mjesnih zajednica na teritoriji oštrolučke opštine. Oni će interese građana zastupati u narednom četvorogodišnjem mandatu.

Poslednje ažurirano sreda, 28 jun 2017 12:39 Opširnije...
 

AKTIVNOSTI NA PROVOĐENJU IZBORA ZA ČLANOVE SAVJETA MJESNIH ZAJEDNICA U TOKU

El. pošta Štampa PDF

Opštinska izborna komisija Oštra Luka je na sjednici održanoj dana 07.06.2017. godine donijela Odluku o ovjeri kandidatskih lista za izbor članova Savjeta mjesnih zajednica opštine Oštra Luka i Odluku o utvrđivanju redoslijeda predloženih kandidata za izbor članova Savjeta mjesnih zajednica opštine Oštra Luka.

Odluke možete preuzeti na slijedećim linkovima:

Poslednje ažurirano četvrtak, 15 jun 2017 10:24 Opširnije...
 

ДАНИ РИЈЕКЕ САНЕ У ОШТРОЈ ЛУЦИ

El. pošta Štampa PDF

Овогодишња еколошко-туристичка манифестација „Дани ријеке Сане – Еко штафета 2017. године“ биће одржана 08. и 09. јуна 2017. године. Програм и план активности договорен је на састанку Организационог одбора, одржаног 15. маја ове године у Оштрој Луци, на којем су присуствовали представници свих општина који заједно раде на припреми и реализацији овог јединственог догађаја.

Poslednje ažurirano ponedeljak, 05 jun 2017 12:23 Opširnije...
 


Strana 3 od 20