http://www.opstinaostraluka.org/

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

INFORMACIJA O PREGOVARAČKOM POSTUPKU BEZ OBJAVLJIVANJA OBAVJEŠTENJA - Održavanje, funkcionalna i operativna pomoć za knjigovodstvene programe

El. pošta Štampa PDF

Opština Oštra Luka u skladu sa članom 21. stav (1) tačka c) Zakona o javnim nabavkama, pokrenula je pregovarački postupak bez objave obavještenja za „Nabavku usluga održavanja, funkcionalne podrške i operativne pomoći za knjigovodstvene programe“. Predmetno programsko rješenje je proizvod dobavlјača „MEDIAPRO“ d.o.o. Prijedor i sve administratorske dozvole koje su potrebne da bi se vršile promjene na programu, održavanje istog, kao i rješavanje eventualnih problema u radu ima samo pomenuto preduzeće.

Tenderska dokumentacija (poziv za dostavljanje početne ponude) vezana za predmet ove javne nabavke nalazi se u Opštinskoj upravi Opštine Oštra Luka, Oštra Luka 55, 79263 Oštra Luka, a na uvid transparentnosti radi nalazi se na kraju ove objave. Po dostavljanju početne ponude, sa pomenutim ponuđačem biće provedeni pregovori sa ciljem postizanja konačne cijene ponude.

Ova informacija objavljena je u skladu sa članom 28. stav (4) Zakona o javnim nabavkama.

Oštra Luka, 04.02.2021. godine.

 

Link sa pozivom:

Poziv za dostavljanje početne cijene ponude za pregovarački postupak - za ponuđača: „MEDIAPRO“ d.o.o. Prijedor

Poslednje ažurirano četvrtak, 04 februar 2021 12:26