http://www.opstinaostraluka.org/

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

ИЗВРШЕНА ПРИМОПРЕДАЈА ДУЖНОСТИ ИЗМЕЂУ НОВОГ И СТАРОГ НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ ОШТРА ЛУКА

El. pošta Štampa PDF

29.12.2020. године

Данас је у згради Општинске управе општине Оштра Лука извршена и званична примопредаја дужности између новог и старог начелника општине Оштра Лука.

Функцију је предао доскорашњи начелник Драган Станар, који је ову општину водио у два предходна мандата. У његову фотељу ће сјести Драган Мастикоса, који је у предходном периоду обављао функцију замјеника начелника. У пријатељској атмосфери, одлазећи начелник је истакао да је са господином Мастикосом више него успјешно сарађивао у предходном периоду, те да је сигуран да институцију општине у једном стабилном стању оставља у сигурне руке јер се ради о изузетно вриједном и озбиљном човјеку.

Новоизабрани начелник Драган Мастикоса се захвалио господину Станару истакнувши да ће наставити да ради у интересу ове локалне заједнице и њених грађана, најављујући континуитет досадашње политике и неке нове пројекте за вријеме свог мандата.

Овом примопредајом сарадња двојице функционера није завршена, будући да је господин Станар изабран за предсједника Скупштине општине Оштра Лука.