http://www.opstinaostraluka.org/

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

ЗАКЉУЧЦИ ОПШТИНСКОГ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

El. pošta Štampa PDF

РЕПУБЛИКА СРПСКА

ОПШТИНА ОШТРА ЛУКА

НАЧЕЛНИК

ОПШТИНСКИ ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

 

Број: 02-014-64/20

Датум: 18.04.2020.године


На основу члана 40. тачка в) и члана 45. тачка и)  Закона о заштити и спасавању у ванредним ситуацијама („Службени гласник Републике Српске“, број: 121/12, 46/17), на сједници одржаној дана 18.04.2020.године Општински штаб за ванредне ситуације општине Оштра Лука (у даљем тексту: Штаб), доноси сљедеће:

З А К Љ У Ч К Е

 

1. Чланови Штаба су упознати са  информацијом да је на територији општине Оштра Лука потврђен први пацијент позитиван на корона вирус (covid-19).  ЈУ Дом здравља Свети Сава из Оштре Луке доставио је списак блиских контаката са првозараженим. Чланови општинског штаба за ванредне ситуације траже од Инспектората РС да се ураде рјешења о изолацији за лица која су била у блиском контакту са зараженим.

2. Штаб ће и даље активно пратити развој ситуације и ускладу са развојем догађаја благовремено доносити закључке и усмјеравати рад надлежних служби, уз обавезу поштовања важећих закључака, препорука и мјера Републичког штаба за ванредне ситуације. Такође тражимо од становништва да не подлијеже паници већ да прати званичне наредбе које доноси Републички и Општински кризни штаб за ванредне ситуације.

3. Ови закључци ступају на снагу даном доношења.

Доставити:

- Члановима Штаба

- а/а

КОМАНДАНТ  ШТАБА

Драган Станар

Poslednje ažurirano petak, 24 april 2020 07:12