http://www.opstinaostraluka.org/

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

ОБАВЈЕШТЕЊЕ – Јавна расправа о Нацрту стратегије развоја општине Оштра Лука

El. pošta Štampa PDF

Јавна расправа о Нацрту Стратегије развоја општине Оштра Лука за период 2020.-2027. година одржаће се 21.02.2020. године (петак) у Скупштинској сали са почетком у 10:30 часова.

Документ „Нацрт Стратегије развоја општине Оштра Лука за период 2020.-2027. година“ биће доступан на интернет страници Општине Оштра Лука: opstinaostraluka.org и у згради Општинске управе општине Оштра Лука (Канцеларија бр. 8) све до упућивања приједлога овог документа у скупштинску процедуру на усвајање.

У циљу прикупљања што квалитетнијих приједлога који би се могли уврстити у овај документ, моле се представници Партнерске групе, представници институција и остали грађани да присуствују Јавној расправи у назначеном термину.

Приједлози се такође могу упутити усменим путем непосредним доласком заинтересиованих грађана или представника институција у зграду Општинске управе општине Оштра Лука или писменим путем на мејл адресу: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Документ Нацрта стратегије и Закључак о организовању и спровођењу јавне расправе можете преузети овдје:

- Нацрт Стратегије развоја

- Закључак о организовању и спровођењу јавне расправе

 

Poslednje ažurirano ponedeljak, 17 februar 2020 10:55