http://www.opstinaostraluka.org/

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

INFORMACIJA O PREGOVARAČKOM POSTUPKU BEZ OBJAVE OBAVJEŠTENJA O NABAVCI - Dodatni radovi za sanaciju objekta osnovne škole u Koprivni

Opština Oštra Luka u skladu sa članom 21. stav (1) tačka c) i članom 24. stav 1. tačka a) Zakona o javnim nabavkama, pokrenula je pregovarački postupak bez objave obavještenja za „Nabavku dodatnih radova za sanaciju objekta područne osnovne škole u Koprivni“.

Opština Oštra Luka već ima potpisan ugovor za sanaciju objekta područne osnovne škole u Koprivni sa izvođačem „UNIVERZAL BS“ d.o.o. Banja Luka, međutim imenovani nadzorni organ je utvrdio da je neophodno izvršiti i dodatne radove koji nisu predviđeni već potpisanim ugovorom. S toga, obzirom da su dodatni radovi tehnički i ekonomski neodvojivi od osnovnog ugovora, ugovor o izvođenju dodatnih radova će se dodijeliti dobavljaču kojem je dodijeljen osnovni ugovor.

Tenderska dokumentacija (poziv za dostavljanje početne ponude) vezana za predmet ove javne nabavke nalazi se u Opštinskoj upravi Opštine Oštra Luka, Oštra Luka 55, 79263 Oštra Luka i dostupna je za sve zainteresovane kandidate, a na uvid transparentnosti radi nalazi se na kraju ove objave. Po dostavljanju početne ponude, sa pomenutim ponuđačem biće provedeni pregovori sa ciljem postizanja konačne cijene ponude.

Ova informacija objavljena je u skladu sa članom 28. stav (4) Zakona o javnim nabavkama.

Link sa pozivom:

Poziv za dostavljanje početne cijene ponude za pregovarački postupak za "UNIVERZAL BS" d.o.o. Banja Luka


Oštra Luka, 22.08.2018. godine.

 

 

Ko je on-line

Imamo 8 gostiju na mreži

Vremenska prognoza

Anketa

Da li ste zadovoljni izgledom sajta?