http://www.opstinaostraluka.org/

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

SASTANAK U SANSKOM MOSTU U VEZI IZGRADNJE VODOVODA U OŠTROJ LUCI

El. pošta Štampa PDF

07/12/2017.


Načelnik opštine Oštra Luka, Dragan Stanar i opštine Sanski Most, Faris Hasanbegović razgovarali su danas sa saradnicima u vezi realizacije projekta izgradnje vodovodnog sistema za opštinu Oštra Luka. Projektom je planirano da se stanovnici Oštre Luke snabdijevaju vodom putem vodovodne mreže iz Sanskog Mosta.

S obzirom da se radi o skupom projektu za čiju realizaciju je potrebno nekoliko godina, dogovarane su aktivnosti koje su planirane u 2018. godini.


 

Načelnik opštine Sanski Most, Faris Hasanbegović izjavio je da je realno očekivati da će se projekat nastavka vodovodne trase do entitetske granice završiti u 2018. godini, čime će se steći pretpostavka da se proširenje vodovoda nastavi na teritoriji opštine Oštra Luka.

Kada je u pitanju opština Oštra Luka, Načelnik opštine Dragan Stanar je rekao da će ova opština u narednoj godini planirati sredstva za izradu projektno tehničke dokumentacije, te da će se uporedo sa tim tražiti modaliteti za finansiranje daljeg nestavka realizacije projekta u smislu izvođenja građevinskih radova.

Projektom je planirana izgradnja vodovoda na koji bi se prema procjenama priključilo oko 450 domaćinstava sa mogućnostima proširenja mreže.

 

Poslednje ažurirano ponedeljak, 11 decembar 2017 07:17