http://www.opstinaostraluka.org/

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

POTPISANI UGOVORI SA STIPENDISTIMA OPŠTINE OŠTRA LUKA ZA 2017. GODINU

El. pošta Štampa PDF

U kabinetu Načelnika opštine Oštra Luka, gospodina Dragana Stanara, u ponedeljak 13.03.2017. godine potpisani su ugovori sa šest stipendista opštine Oštra Luka za 2017. godinu. Stipendije će se isplaćivati za deset mjeseci u toku ove godine, u mjesečnom iznosu od po 100,00 KM, što znači da će svaki student dobiti finansijski iznos od 1000,00 KM.

Dobitnici stipendije su: Lazar Popović, student 3. godine Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu; Dobrila Crnomarković, student 4. godine Medicinskog fakulteta u Banjoj Luci; Milica Biga, student 2. godine Filozofskog fakulteta u Novom Sadu; Sanja Milanović, student 2. godine Medicinskog fakulteta u Banjoj Luci, Andrijević Biljana, student 4. godine Pravnog fakulteta u Bnjoj Luci i Danko Kaurin, student 3. godine Elektrotehničkog fakulteta u Banjoj Luci.


Načelnik opštine Oštra Luka, gospodin Dragan Stanar, u razgovoru sa studentima istakao je da je kao načelnik opštine počastvovan što opština kroz ovaj vid pomoći podstiče zalaganje i trud mladih ljudi. Po njegovim riječima, cilj opštine u narednom periodu jeste da se visina budžetskog izdvajanja za stipendiranje studenata konstantno povećava iz godine u godinu, do iznosa od deset do dvanaest stipendija godišnje, što i jeste optimalan broj za ovu lokalnu zajednicu.

Ove godine, na Konkurs za stipendiranje studenata prijavilo se ukupno trinaest studenata. Pored šest dobitnika stipendija, jedan student je postao stipendista Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske, dok se šest studenata na osnovu broja osvojenih bodova nije plasiralo među prvih šest stipendista.

Poslednje ažurirano četvrtak, 11 maj 2017 12:47